custom-banner

NÁKUPCA S NEMECKÝM JAZYKOM (Ref. č.: 2-30-19022/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Robili ste na nákupnom oddelení v rámci Shared Service Centra medzinárodnej spoločnosti? Alebo vychádzate z nákupného oddelenia výrobnej spoločnosti? Máte skúsenosti s negociáciami a odbornou komunikáciou s dodávateľmi? Ak ste odpovedali ÁNO, máme pre Vás skvelú príležitosť získať zaujímavú prácu, kde využijete Vaše skúsenosti aj znalosť nemeckého jazyka. Zašlite nám Váš životopis a staňte sa súčasťou nákupného oddelenia jednej z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v Nitrianskom regióne.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka zaujímavú príležitosť, nadštandardné ohodnotenie, zamestnanecké výhody, možnosť kariérneho rastu v rámci medzinárodného prostredia. Možnosť práce v úspešnom dynamickom tíme.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Vyplňte kontaktný formulár, alebo pošlite nám Vašu žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v slovenskom a anglickom jazyku, referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/ponuka-prace/engineering/ Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Úspešný kandidát by mal mať: - NEMECKÝ jazyk na plynulej úrovni - PODMIENKA - Aspoň 2 roky skúseností v nákupe v rámci SSC alebo výrobného prostredia - Veľkou výhodou je znalosť anglického jazyka - Skúsenosti s vyjednávaním podmienok - Skúsenosti s komunikáciou s dodávateľmi - Dobré PC zručnosti, vítaná je znalosť SAP - Aktívny a flexibilný prístup

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)