Kontrolórky kvality v produkcii v Nemecku

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    okolie Passau, Munchen.
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1750 - 2000 EUR
    10,85 €/ hod.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 17.11.2014

Informácie o pracovnom mieste

Náplňou práce je kontrola výrobkov v automobilovom priemysle na linke. Ide o manuálnu kontrolu kvality výrobkov. Pracuje sa v 3 zmennej prevádzke. Práca je vhodná iba pre ženy, ktoré musia mať vlastné auto./ 2 ženy môžu mať jedno auto./ Do práce sa dopravujú vlastným autom. Zamestnávateľ prepláca dopravu do práce vo výške 0,13 €/ km./Práca je vhodná pre ženy ktoré sú manuálne zručné, predchádzajúca prax na podobnej pozícií výhodou. Pracovná doba: Cca 40 hodín týždenne, nadčasy podľa potreby. 3 zmenná prevádzka. Pracovné smeny: 6:00 – 14.00 hod, 14:00 do 22:00 hod. od 22.00 do 06.00 hod Vek nerozhoduje, avšak Nemecký zamestnávateľ preferuje klientky do 55 rokov. Ubytovanie je zabezpečené v bytoch alebo penziónoch za mesačný poplatok od 250- 350 eur / v závislosti od úrovne ubytovania/, ubytovacie priestory sú plne zariadené. Pracuje sa od pondelka do piatku v prípade potreby aj v sobotu. Miesto výkonu práce: Okolie Passau, Munchen.

Benefity a ďalšie výhody:

práca na nemeckú pracovnú zmluvu
- zabezpečené ubytovanie
- preplácaná doprava z a do práce
- slovenský kolektív
- vhodné aj zo základmi Nemeckého jazyka
- asistencia počas celej doby pobytu
- možnosť brania záloh
- vynikajúce platové ohodnotenie
- overený zamestnávateľ

Informácie pre uchádzača:

Nemecký jazyk na základnej až pokročilej úrovni (je potrebné porozumieť pokynom Nemeckého zamestnávateľa). Ubytovanie je zabezpečené v rodinných domoch, hoteloch, penziónoch. Ubytovanie je plne zariadené. Ste ubytovaní po 2 osoby na izbe. Do práce sa dopravujete vlastným autom - je možné aby cestovali 2 ženy v jednom aute. Zamestnávateľ platí 0,13 € za km.. Zamestnanec si dopláca za ubytovanie. Výplaty sú mesačné

Všeobecne požadované znalosti:

V prípade záujmu doložte – svoj životopis v nemeckom jazyku a kópiu OP alebo pasu – uvedené dokumenty zašlite emailom na: email, poštou alebo doneste osobne na adresu agentúry SUPER JOB s.r.o , Kukučínovu č.7 v Košiciach. Všetky naše aktuálne pracovné ponuky nájdete na www.agenturasuperjob.sk. Kontaktovať nás môžete na tel. 0915 513 461,0911 887 522, po 16.00 hod. 0915 887 522.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Jazykové znalosti:
    Nemecký jazyk
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B