Obchodný zástupca - predaj na ŽL - pre gastro a Obchodný zástupca pre jedálne (školské, nemocnine, DSS a pod)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vyhľadávanie odberateľov, predaj nealkoholických nápojov, komunikácia s odberateľmi, zabezpečovanie a reportovanie objednávok. Po dohode možnosť zverenia odberateľov z regiónu. Sortiment žiadaných nealkoholických nápojov s tradíciou (napr. HOT APPLE Horúce jablko, dužinových nápojov, hustej horúcej čokolády, čajov a i.), letných osviežujúcich nápojov ako aj zaujímavých a atraktívnych noviniek - napr. Babičkine ovocné čaje (tzv. pečené), Chatte. Vhodné do rôznych typov prevádzok - pohostinstvá, pizzerie, reštaurácie, hotely, stravovne, školy a pod.
Komplexná ponuka sortimentu - po skvelom nástupe v predaji Babičkiných ovocných "pečených" čajov v horece uplynulý rok je naplánované rozširovanie ich predaja po celej SR vrátane podpory.

Informácie pre uchádzača:

Pre tých, ktorí vedie rozoznať šancu a majú ťah na bránu.

Všeobecne požadované znalosti:

Obchodné zručnosti (prax v obchodnej činnosti), znalosť regiónu, schopnosť vyhľadať obchodné príležitosti, chuť pracovať, dobrý časový manažment, slušné vystupovanie, sedliacky rozum a zmysel pre česť (v skutkoch, nie rečiach), schopnosť nadväzovať obchodné vzťahy na dlhodobú spoluprácu.
Podmienkou pre uchádzačov o pozíciu Obchodný zástupca pre jedálne je prax (min. 1 rok) na porovnateľnej pozícii v tomto sektore, pri pozícii Obchodný zástupca pre horeca sektor prax minimálne 1 rok na obdobnej pozícii podmienkou, celkovo prax v obchodnom sektore minimálne 3 roky.
vlastné auto a ŽL podmienkou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B