Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Devínskej Novej Vsi hľadáme komunikatívnu/neho kolegyňu/kolegu, ktorý chce pracovať na pozícii Sales Manager - Obchodný zástupca pre našu spoločnosť. Jej/Jeho prioritami bude spolupráca s kľúčovými zákazníkmi najmä zo segmentu HORECA vedúca k zvyšovaniu predajov svojim proaktívnym prístupom. Pracovná pozícia si vyžaduje vysokú mieru samostatnosti zo zameraním na výsledok.

Benefity a ďalšie výhody:

* SŠ vzdelanie * Komunikatívnosť * Orientáciu na zákazníka * Chuť učiť sa * Analytické schopnosti * Samostatnosť, flexibilitu, zodpovednosť * Znalosť BA kraja a okolia * Užívateľskú znalosť PC na pokročilej úrovni - PODMIENKOU (Office – Excel, Outlook...) * VP sk B.

Informácie pre uchádzača:

Sales Manager navštevuje našich kľúčových zákazníkov ich prevádzkach, informuje ich o produktoch a službách spoločnosti METRO. Získava, spracúva a odovzdáva informácie o zákazníkoch, sortimente, cenách, konkurencii apod. Udržuje si aktuálne znalosti o tovare, akciách a službách pre zákazníkov. Odovzdáva spätnú väzbu z regiónu nadriadeným a aktívnym prístupom sa podieľa na zvyšovaní predaja, zúčastňuje sa rôznych akcií a reprezentuje spoločnosť ako celok.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou