Čašník

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Do našej kaviarne FOXFORD v Bratislave na Obchodnej a v Cubicone hľadáme šikovných kolegov a kolegyne na pozíciu čašník, po našom aj DOCENT KONZUMNEJ KULTÚRY. Gastro totiž považujeme za vedu, v ktorej sa spolu budeme snažiť dosiahnuť majstrovstvo.

Ak na nasledujúce tri otázky odpovieš áno, je celkom pravdepodobné, že hľadáme práve teba!

1. Vieš, že malé piccolo neexistuje a v kaviarni si objednávaš espresso?
2. Myslíš si, že služby v slovenskom gastre by mali fungovať podstatne lepšie a si presvedčený, že aj vďaka tebe by mohli?
3. Vieš, že úsmev, drobné a prvé-a-posledné pre zákazníka vytvárajú tú skutočnú dušu kaviarne a v práci považuješ za svoje poslanie dať im ich?

Trikrát “áno”? Čítaj ďalej! :-)

Si priateľský, komunikatívny a zvládaš rozhovor v angličtine na ľubovoľnú tému? Vieš byť vrúcny a milý, aj keď zrovna nie je „tvoj deň“? Rád pracuješ v príjemnom kolektíve, ale nezaskočí ťa ani keď máš úlohu dokončiť sám? Pri pomyslení na prácu s pokladňou ťa neobleje studený pot? Máš naviac rád knihy? Darmo, asi si náš človek!

Čo bude patriť k tvojim úlohám?

Denne budeš komunikovať so zákazníkmi, aby vždy našli to, po čo si do kaviarne prišli, aj keď to bude úsmev pre krajší deň. Budeš mať na starosti a radosti našich hostí, servírovanie chutných koláčov, malých jedál, skvelých limonád a vyberanej kávy. K pochúťkam by si mal vedieť odporučiť aj vhodný príbeh, pretože v tejto kombinácii bude zážitok z našej kaviarne neopakovateľný.

Všeobecne požadované znalosti:

Predpokladom na uplatnenie sa je tvoja skúsenosť s prácou so zákazníkmi v obchode, v kaviarni alebo reštaurácii a radosť z dennodennej komunikácie so zákazníkom. Z osobnostných predpokladov uvítame zhovorčivosť, proaktivitu, zodpovednosť, samostatnosť, ale aj schopnosť pracovať v tíme a neznalosť výrazu "nedá sa“.

Pokiaľ ťa naša ponuka zaujala, pošli nám prosím životopis spolu s motivačným listom. Kontaktovať budeme vybraných uchádzačov. (Priateľské upozornenie: Hľadáme zodpovedných ľudí, ktorí naozaj chcú robiť túto prácu. Preto ľuďom, ktorí pri hľadaní práce neprečítajú ani celý inzerát, automaticky sa prihlasujú na jednu ponuku za druhou a napríklad si kvôli získaniu práce nenájdu čas napísať ani len krátky motivačný list, nebudeme ani odpisovať.)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Pokladňa