custom-banner

ÚDRŽBÁR - VSTREKOLISY/VSTREKOVACIE FORMY (Ref. č.: 3-21-18452/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Momentálne hľadáme pre nášho klienta, ktorým je nadnárodná výrobná spoločnosť pôsobiaca v automobilovom priemysle šikovného ÚDRŽBÁRA NA VSTREKOLISY A VSTREKOVACIE FORMY. Náplňou práce uchádzača bude: - Údržba vstrekolisov a ich foriem, premazanie, v prípade potreby nahradenie novými časťami - Opätovné nastavenie vstrekolisov podľa príslušných parametrov - Montáž nástrojov do vstrekolisov, zabezpečenie opätovného spustenia po údržbe alebo výpadku - Vedenie plánu údržby pre nástroje - Monitoring stavu vstrekovacích foriem - Výroba náhradných dielov, rôznych nástrojov pre vstrekolisy - Starostlivosť o viacstupňový postup lisovania prostredníctvom údržby lisovacích nástrojov

Benefity a ďalšie výhody:

- Práca v stabilnej medzinárodnej spoločnosti - Práca na 1. zmenu (8:00-16:30)

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o túto pozíciu pošlite prosím na uvedený email Váš životopis v slovenskom alebo anglickom jazyku. Referenčné číslo pozície uveďte do predmetu správy. V prípade, že už máte svojho konzultanta, kontaktujte ho priamo (najlepšie mailom). Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadujeme: - Stredoškolské vzdelanie (technické, strojárske) - Minimálne dvojročná prax vo výrobe na obdobnej pozícii - Ovladanie základov vstrekovania termoplastov - Pracovná skúsenosť s prácou s ručnými strojmi - frézovanie, brúsenie, vŕtanie a pod.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou