Shift leader / Vedúci zmeny - Ovocie, Zelenina

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku vo Zvolene hľadáme kolegyňu/kolegu do nášho tímu na pozíciu Vedúci/a zmeny - ovocie, zelenina. Vašou úlohou bude najmä komunikovať so zákazníkmi, zisťovať ich potreby a reagovať na nich. Spolupracovať s dodávateľmi a ostatnými oddeleniami, organizovať, riadiť a motivovať prácu zamestnancov, kontrolovať a hodnotiť pracovný výkon zamestnancov. Objednávať tovar, zabezpečiť jeho doplnenie a dostupnosť na predajnej ploche. Podieľať sa na príprave a realizácii inventúr. Zastupovanie vedúceho oddelenia v jeho nepítomnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

* Možnosť profesionálneho rastu * Rozširovanie svojich vedomostí formou rôznych školení a tréningov * Kompletné vstupné zaškolenie * Zázemie v medzinárodnej spoločnosti * Balíček zamestnaneckých výhod ( závodné stravovanie, zamestnanecká nákupná karta, penzijné pripoistenie, rekondičné voľno,...)

Informácie pre uchádzača:

* Obchodného ducha a silnú orientáciu na zákazníka * Ukončené min. SOU * Prax v obchodnej sfére a v riadiacej pozícii * Samostatnosť, dôslednosť, zodpovednosť * Organizačné a komunikačné schopnosti * Užívateľskú znalosť PC (Micr.Office – Excel, Outlook...) * Chuť učiť sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou