Manager úseku predajne

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Chceš byť jedným z nás? Chceme nájsť zodpovedného/nú kolegu/kolegyňu ktorému/ej môžeme zveriť do rúk celý potravinový, alebo nepotravinový úsek našej prevádzky v Ivanke pri Dunaji a s tým spojenú zodpovednosť za plynulý chod obchodu.

Benefity a ďalšie výhody:

* Min SŠ vzdelanie * Obchodného ducha a orientáciu na zákazníka * Analytické schopnosti * Schopnosť efektívne riadiť tím * Skúsenosti v retaily na podobnej pozícii * Flexibilitu

Informácie pre uchádzača:

Veríme že budeš vedieť čo očakáva náš zákazník, že jeho potreby ti nebudú ľahostajné a dokážeš si s ním vytvoriť pevný obchodný vzťah založený na dôvere a spokojnosti. Presvedč nás... ...že máš vášeň obchodovať a chuť budovať pevné vzťahy s našimi výnimočnými zákazníkmi ...že dokážeš za sebou zanechať výsledky ...že si budeš vedieť zodpovedne viesť svoj tím ...že vieš naplánovať a kontrolovať procesy, tak aby si mal /a všetko v súlade s internými smernicami a legislatívou Cudzie by ti nemalo byť ani nastavovanie nových a zlepšovanie existujúcich procesov ich optimalizácia a kreatívna tvorba pri riešení rôznorodých situácií. Očakávame, že budeš samostatným článkom fungujúcej spoločnosti. Reportovať budeš riaditeľovi prevádzky.Tiež budeš zodpovedný/á za vyhľadávanie nových členov do svojho tímu a ich rozvoj. Neminie ťa ani administratíva v zmysle spracovania hodnotení, vzdelávacích procesov a mnohé ďalšie personálne činnosti. Veríme, že sa staneš efektívnym partnerom/partnerkou pre manažment spoločnosti a dokážeš priniesť nové riešenia dennodenne vznikajúcich situácii. Hľadáme vedúceho úseku, ktorý/-á sa nebojí prevziať zodpovednosť za polovicu obchodu, ktorý sa nebojí práce v prostredí, kde sa veci menia a hľadajú nové riešenia vedúce k zefektívneniu práce.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou