Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Spracovávanie nákupných objednávok/zmlúv,navrhovanie nákupných stratégií, samostatná analýza trhu a aktívne vyhľadávanie vhodných potenciálnych dodávateľov,zodpovednosť za vypracovanie stratégie s cieľom minimalizácie celkových nákladov, spolupráca pri tvorbe nákupnej metodiky, spracovanie a aktualizácia databázy dodávateľov, nákup priamych aj nepriamych materiálov do výroby , registrácia a dohľad nad zákazníckym materiálom, neustála komunikácia s dodávateľmi, príprava analýz a kalkulácií, komunikácia s logistikou, práca s interným softvérom, reporting, spracovanie podkladov rozpočtov a plánov nákupu, aktualizácia nákupných procesov a smerníc.

Benefity a ďalšie výhody:

ponúkame : zaujímavé platové podmienky, bonusy, mladý kolektív, zázemie stabilnej a perspektívnej spoločnosti, možnosť využívať cudzie jazyky, notebook+ telefón

Informácie pre uchádzača:

Spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom midibusov. Dodáva na európsky trh diaľkové , mestské aj prímestské autobusy, vykonáva servisnú činnosť a predaj náhradných dielov.

Všeobecne požadované znalosti:

ovládať obchodný zákonník a zmluvné záväzkové vzťahy, komunikatívnosť, vyjednávacie schopnosti, samostatnosť, zodpovednosť, iniciatíva, spoľahlivosť, minimálne 3 roky skúseností v podobnej pozícii nákupcu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Microsoft Excel