custom-banner

R&D MANAŽÉR (Ref. č.: 2-30-17372/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Staňte sa aj Vy súčasťou úspešného tímu nášho klienta, medzinárodnej spoločnosti. - Viesť vývoj a špecifikácie nových produktov, ovládanie špecifikácie produktu - Projekt riadenia na obstaranie nových nástrojov - Dohliadať na konštrukciu nových nástrojov (interne alebo externe) - Dohliadať na údržbu a opravy nástrojov (interne a externe) - Zodpovednosť za prevádzkovanie a efektivitu využívania nástrojov, doby cyklu a kavitácia - Zodpovednosť za neustáleho zlepšovania týchto aspektov prevádzkovej efektívnosti - Navrhuje stroje, najmä pre montáž - Rozvoj siete výrobcov nástrojov, formovanie odborníkov a poskytovateľov údržby nástrojov - V rámci manažérskeho tímu, zdieľanie zodpovednosti za dosiahnutie výrobného plány na rozpočtovaných nákladoch, plánovanej úrovne kvality, odpadu - Znalosť nákladov na údržbu nástrojov, znalosť CAPEX výdavkov - Nastavovanie plánov a rozpočtov pre technické funkcie - Práca so zákazníkmi a organizácia predaja, rozvíjať nové možnosti riadiť ziskovosť a rast pre podnikanie

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka atraktívne zamestnanecké výhody, neformálne pracovné prostredie a priestor pre uplatnenie vlastných nápadov, schopností a iniciatívy.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Vyplňte kontaktný formulár, alebo pošlite nám Vašu žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v slovenskom a anglickom jazyku, referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Kontatkovať budeme iba vybraných uchádzačov. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/ponuka-prace/engineering/ Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Uvítame kandidátov, ktorí spĺňajú nasledujúce požiadavky: - VŠ vzdelanie technického smeru - aktívna znalosť anglického jazyka - podmiekou! - min. 3-ročnú prax vo vstrekovaní plastov, skúsenosti s ručnou montážou - Skúsenosti z inovačných procesov, vývoj nových produktov a znalsoť fáz procesov - Prednostne skúsenosti z projektovania a projektového riadenia - Skúsenosti z SPC - Skúsenosti s kontaktom so zákazníkmi, prozákaznícky prístup - Prehľad v segmente výrobcov nástrojov (prevažne východná EU)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)