Profesionálny obchodník s nehnuteľnosťami

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Premýšľate nad zmenou vo Vašom profesnom živote? Láka Vás predstava stať sa špičkovým obchodníkom a špecialistom v sektore nehnuteľnosti? Nechcete byť priemerným, ale úspešným? V tom prípade máte jedinečnú možnosť vybudovať si svoju novú kariéru v úspešnej spoločnosti CENTURY 21. Po absolvovaní úvodného školenia CREATE 21 sa automaticky stávate licencovaným členom celosvetovo pôsobiaceho a uznávaného tímu odborníkov CENTURY 21, poskytujúcich služby na tej najvyššej úrovni.

Celosvetová sieť kancelárií CENTURY 21 už 42 rokov úspešne pomáha svojim partnerom pri realizovaní svojich podnikateľských cieľov a zámerov. CENTURY 21 Slovakia plánuje v tomto roku otvoriť ďalších 10 nezávisle vlastnených kancelárií, čím neustále zvyšuje svoj podiel na slovenskom trhu. V našej rozvíjajúcej sa sieti realitných kancelárií môžete nájsť svoje uplatnenie aj Vy, a preto využite túto jedinečnú príležitosť.

Počas pôsobnosti na svetových trhoch sa z CENTURY 21 stala úspešne etablovaná medzinárodná značka, ktorá Vám ponúka:

- zázemie najväčšej realitnej siete pôsobiacej vo svete,
- medzinárodne ocenené vzdelávacie programy CREATE 21,
- národné a medzinárodné ocenenia najlepších maklérov,
- kariérny rast s možnosťou otvoriť si vlastnú kanceláriu CENTURY 21,
- unikátne marketingové nástroje,
- najnovšie informačné technológie,
- jedinečný pracovný systém CENTURY 21.

Pre ďalšie informácie stačí navštíviť kariérne stránky www.karieramaklera.sk a vyplniť kontaktný formulár voľnej pracovnej pozície, o ktorú máte záujem. Následne Vás budeme kontaktovať pre osobné stretnutie, kde získate viac informácií pre možnú budúcu spoluprácu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou