custom-banner

RESEARCHER PRE SOCIÁLNE SIETE PT/FT (Ref. č.: 1-10-8872/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Si dynamický a komunikatívny? Máš skúsenosti s vyhľadávaním kandidátov na sociálnych sieťach ? Chceš získať ďalšie zaujímavé skúsenosti v oblasti HR? Staň sa členom nášho skvelého tímu. Hľadáme vhodného kandidáta na pozíciu RESEARCHER PRE SOCIÁLNE SIETE. Na pozícii bude tvojou hlavnou náplňou práce: - Sledovanie trendov na trhu práce - Vyhľadávanie a aktívne oslovovanie potenciálnych uchádzačov o zamestnanie v oblasti IT a Telco na sociálnych sieťach v súlade so zadanými kritériami - Selekcia kandidátov podľa pridelených kritérií - Pozývanie kandidátov na pracovný pohovor - Testovanie jazykových znalostí kandidátov - Participácia na interných projektoch - Administratívne práce - Starostlivosť o internú databázu kandidátov

Benefity a ďalšie výhody:

-Práca v príjemnom prostredí stabilnej spoločnosti -Mladý kolektív -Možnosť kariérneho rastu -Zaujímavé team-buildingové akcie a mnohé iné.. :-)

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Čítajte pozorne ďalej. Do výberového procesu budú zaradení výhradne uchádzači, ktorí zašlú link na svoj Linkedin profil a odpovede na tieto 3 otázky : Čo Vás láka na pozícii Researcher pre sociálne siete? Čo je podľa Vás dôležité pre klientov personálnej agentúry? Čo bude podľa Vás najväčšou výzvou na pozícii Researcher pre sociálne siete? Referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Kandidát by mal spĺňať nasledujúce kritéria: - Skúsenosti s vyhľadávaním kandidátov na sociálnych sieťach sú výhodou, - Skúsenosti s prácou v call centrách výhodou, - IT background výhodou, - Aktívna znalosť anglického jazyka podmienkou, - Vysokoškolské vzdelanie, - Vysoké pracovné nasadenie, - Chuť vzdelávať sa v oblasti HR a HR Marketingu, - Dynamická osobnosť, - Práca s PC ( MS Office)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)