Staňte sa certifikovaným obchodníkom s nehnuteľnosťami

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Premýšľate nad zmenou vo Vašom profesnom živote? Láka Vás predstava stať sa špičkovým obchodníkom a špecialistom v sektore nehnuteľnosti? Nechcete byť priemerným, ale úspešným, a chcete sa stať členom celosvetovo pôsobiaceho a uznávaného tímu odborníkov poskytujúcich služby na tej najvyššej úrovni? Úspech, sebarealizáciu a uznanie môžete dosiahnuť so spoločnosťou CENTURY 21.

Celosvetová sieť kancelárií CENTURY 21 úspešne už 42 rokov pomáha svojim partnerom pri realizovaní svojich podnikateľských zámerov. Plánom do nového roka je otvoriť ďalších 10 nezávisle vlastnených kancelárií na Slovensku, kde svoje uplatnenie môžete nájsť aj práve Vy. Využite túto jedinečnú možnosť stať sa profesionálom v realitách a tak realizovať svoje sny a ciele.

Počas svojej pôsobnosti na svetových trhoch sa z CENTURY 21 stala etablovaná medzinárodná značka, poskytujúca svojim partnerom maximálnu podporu ktorá obsahuje:

– medzinárodne ocenené vzdelávacie programy CREATE 21,
– národné a medzinárodné ocenenia najlepších maklérov,
– kariérny rast s možnosťou otvoriť si vlastnú RK CENTURY 21,
– unikátne marketingové nástroje,
– najnovšie informačné technológie,
– jedinečný pracovný Systém CENTURY 21.

Požadujeme, aby záujemca v prvom rade prejavil záujem stať sa najlepším vo vybranej lokalite. Svojich cieľov môžete dosiahnuť spojením Vášho odhodlania a našich 42-ročných skúseností.

Pre ďalšie informácie stačí navštíviť kariérne stránky www.karieramaklera.sk a vyplniť kontaktný formulár voľnej pracovnej pozície, o ktorú máte záujem. Následne vás budeme kontaktovať pre osobné stretnutie, kde získate viac informácií pre možnú budúcu spoluprácu.

Každá zmena začína myšlienkou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou